Ψαρονέφρι με Σάλτσα Μουστάρδας
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αγριογούρουνο στη Γάστρα ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Φιλέτο Χοιρινό Αυγά Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Χωριάτικα Λουκάνικα Ριγανάτα
περισσότεραΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Αγριογούρουνο στη Γάστρα ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Φιλέτο Χοιρινό Αυγά Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Χωριάτικα Λουκάνικα Ριγανάτα
περισσότεραΑλατοπιπερώνουμε το κρέας, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να τραβήξει το αλάτι και να νοστιμίσει, μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το γαρύφαλλο, την κανέλα, τη δάφνη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σοτάρουμε για περίπου 3 λεπτά, ανακατεύοντας. Με μια […]
περισσότεραΖεσταίνουμε το βούτυρο με το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και μετά σβήνουμε με το κρασί. [...]
περισσότεραΣε μια κατσαρόλα βάζουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε το κρέας για 4 – 5 λεπτά, ώστε να [...]
περισσότεραΑφού πλύνουμε το κρέας, το χαράζουμε σε διάφορα σημεία και τοποθετούμε μέσα τα κομματάκια του σκόρδου. Το πασπαλίζουμε γύρω-γύρω με το δυόσμο, αλατίζουμε ελαφρά και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να σταθεί. Σε [...]
περισσότεραΒράζουμε το ζυγούρι για 10 λεπτά στη κατσαρόλα και πετάμε το νερό. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια . Κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές. Βάζουμε όλα τα υλικά (και το κρέας) στο ταψί μας, πασπαλίζουμε με μπαχάρι και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους […]
περισσότεραΚόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια. Κάνουμε μερικές σχισμές στο φιλέτο του ζαρκαδιού ή [...]
περισσότεραΣε ένα μπολ βάζουμε το κρέας, τα ξυνόμηλα και τα κυδώνια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, τα κρεμμύδια, την δάφνη, το μπαχάρι και τη μαυροδάφνη και τα αφήνουμε να μαριναριστούν επί 12 ώρες. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ξεχωριστά τα κρεμμύδια, τα ξυνόμηλα και τα κυδώνια. Σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια […]
περισσότεραΓια τη γέμιση: Πλένετε και κόβετε σε κομμάτια τα εντόσθια της γαλοπούλας. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και τον κιμά. Ρίχνετε το ρύζι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά ακόμη. Προσθέτετε τα κάστανα, το κουκουνάρι, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Για τη γαλοπούλα: Πλένετε πολύ καλά τη γαλοπούλα και την αφήνετε […]
περισσότεραΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C. Σε μια μεγάλη γάστρα ή σε μεγάλο ταψί ρίχνουμε το κρασί και το δεντρολίβανο. Από πάνω στρώνουμε ομοιόμορφα τα κομμάτια κρέατος, αλατοπιπερώνουμε και το περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, τη φυτίνη, το χυμό από τα λεμόνια και το σκόρδο. Προεραιτικά μπορούμε να αλοίψουμε το αρνάκι με μουστάρδα. Κλείνουμε τη γάστρα με […]
περισσότερα