Ελάφι με Ξινόμηλο και Κυδώνι

ιδιαίτερο & πεντανόστιμο

ελάφι

Ελάφι με Ξινόμηλο και Κυδώνι

Σε ένα μπολ βάζουμε το κρέας, τα ξυνόμηλα και τα κυδώνια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, τα κρεμμύδια, την δάφνη, το μπαχάρι και τη μαυροδάφνη και τα αφήνουμε να μαριναριστούν επί 12 ώρες.

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ξεχωριστά τα κρεμμύδια, τα ξυνόμηλα και τα κυδώνια.

Σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας, αλάτι, πιπέρι, τον πολτό από τα κυδώνια και τα μήλα και τέλος τα μανιτάρια.

Αφού σοταριστούν καλά ρίχνουμε το κρασί τις μαρινάτας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 2,5 με 3 ώρες