Ψαρονέφρι με Σάλτσα Μουστάρδας & Μανιτάρια

αρωματισμένο με φρέσκο βούτυρο & λευκό κρασί

Sweet and Spicy Pork Tenderloin

Ψαρονέφρι με Σάλτσα Μουστάρδας & Μανιτάρια

Μαρινάρουμε το ψαρονέφρι με λίγο ελαιόλαδο,πιπέρι,πάπρικα, θυμάρι και σκόρδο,για περίπου 20 λεπτά.
Σοτάρουμε το κρέας σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές, έως ότου πάρουν χρώμα, και αλατίζουμε.

Αφαιρούμε τα φιλετάκια σε ένα πιάτο και τα κρατάμε ζεστά.

Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε, μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε το γευστικό , να πάρει να μια βράση.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα, και αφήνουμε να βράσει και να αρχίσει να δένει η σάλτσα.
Τελειώνουμε, προσθέτοντας και ανακατεύοντας το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι,καθώς επίσης και τα φιλετάκια μέσα στη σάλτσα.