ΣΥΝΤΑΓΕΣ

γιατί το καλό κρέας θέλει και σωστό μαγείρεμα

αγριογουρουνο στη γαστρα με δαμάσκηνα
με δαμάσκηνα και μαυροδάφνη

Αγριογούρουνο στη Γάστρα

Βάζουμε σε κατσαρόλα τα κομμάτια του κρέατος και τα σκεπάζουμε με τα υλικά της μαρινάδας. Αφήνουμε να μαριναριστούν 20-24 ώρες, ανακατεύοντας 4-5 φορές το κρέας, ενώ βάζουμε τα δαμάσκηνα να μουλιάσουν στη Μαυροδάφνη γιά 1 ώρα. Βγάζουμε από τη μαρινάδα το κρέας και το στεγνώνουμε. Σουρώνουμε το [...]

περισσότερα